BuurtAED voor De Gilden, Dronten

Help mee levens te redden in De Gilden, Dronten

In Nederland worden gemiddeld 45 mensen per dag getroffen door een hartstilstand. Een goede en snelle reanimatie vergroot de overlevingskans van het slachtoffer.
De overlevingskans is het grootst als iemand binnen 6 minuten reanimeert en een AED aansluit. Bij ons in de wijk is de dichtsbijzijnde AED te vinden bij de huisartsenpraktijk aan het Beursplein, waarvoor ook nog eens omgelopen moet worden, dit zijn kostbare minuten. Als elke minuut telt is snelle hulp van levensbelang, daarom wil ik geld gaan inzamelen om in de buurt een openbare AED op te hangen.

Ikzelf ben vrijwilliger bij het Nederlandse Rode Kruis als hulpverlener en daarnaast ben ik ook één van de burgerhulpverleners in onze wijk. Mij is het belang van een AED in onze wijk heel erg duidelijk en samen met jullie ben ik graag bereid om de overlevingskans in onze wijk bij een hartstilstand aanzienlijk groter te maken.
Daarom heb ik een actie opgezet om geld in te zamelen voor de aanschaf van een AED in onze wijk. Enige tijd geleden heb ik al een foldertje in diverse brievenbussen in onze wijk gestoken. Met deze opvolging wil ik het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken om hieraan mee te doen. Doneer door onderstaande QR-code te scannen of ga naar RedEenBuur.nl, je kunt vervolgens het bedrag zelf aanpassen wat je wenst te doneren. Mocht uiteindelijk het bedrag dat voor de AED bij elkaar wordt gebracht niet voldoende zijn dan zorg ik ervoor dat de gedoneerde bedragen naar dezelfde rekeningen terug worden geboekt.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *